• Farebný jesenný týždeň

            ​​​​​​​Aký by bol svet bez farieb? Smutný, jednotvárny, pochmúrny. V novembri je príroda oblečená do najkrajších a najpestrejších šiat. Nielen príroda! Druhý novembrový týždeň sa na našej škole niesol v znamení farieb.   Každý deň sme si vyrobili niečo iné. V pondelok sa rozsvietili chodby pestrou žltooranžovou  farbou jesenného slniečka. V utorok škola ožila oranžovou, hnedou a zelenou farbou listov. Streda sa niesla červenou farbou  v znamení lásky – červené muchotrávky. Štvrtok bol hnedý - gaštanový. Farbám jesene sme sa venovali aj v piatok - čakali nás jesenné tekvičky.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

            ,, Farebný jesenný týždeň”  - týždeň, v ktorom prispievame k tomu, aby sme si uvedomovali krásu prírody a vzájomného priateľstva.

          • OZNAM

            Vážení rodičia, oznamujeme vám, že dňa 18.11. 2022 (piatok) bude prerušená prevádzka školy z technických príčin. Žiaci budú zároveň odhlásení z obedov. 

            Ďakujeme za pochopenie.                                        

          • Šarkaniáda 2022

            Dňa 27.10.2022 sa na našej škole uskutočnila Šarkaniáda 2022, súťaž o najkrajšie vytvoreného šakrana. Súťaže sa zúčastnili viaceré triedy, ktoré svoje práce v závere prezentovali. Ďakujeme všetkým za nádherne vytvorené práce.