• Vianočný program

            Vážení rodičia, milí žiaci. Pozrite si fotogalériu a videozáznamy z vianočného programu a opäť sa preneste do prekrásnej atmosféry Vianoc, ktoré sú za dverami.

            Zároveň vám v mene celého kolektívu školy prajeme radostné, pokojné a požehnané VIANOCE.

          • Detský čin roka & " Dlaň dokorán"

            Naša škola sa zapojila do krásnej akcie „Ľudské dobro“, ktorá bola súčasťou projektu „Detský čin roka - Dlaň dokorán“. Od organizátorky pani Mgr. Kataríny Kmeťovej sme dostali ďakovný mail, ktorý si môžete prečítať nižšie.

            Ďakujeme všetkým žiakom a učiteľkám, ktoré sa do projektu zapojili.

             

            Ďakujem všetkým, ktorí prispeli k myšlienke šírenia dobra medzi deťmi. Malo a vždy to bude mať zmysel... Aj vďaka Vám bol tento ročník celoslovenskej ankety Detský čin roka naozaj výnimočný nielen pre nás. 13.12.2022 sme si v BA prevzali mimoriadne ocenenie. 

            Posielam odkaz na pieseň, ktorá je venovaná aj Vám. Nech spríjemní   predvianočný čas, pohladí dušu a dodá nádej, že tento svet môže byť lepší, ak si ho taký spravíme. 

            S pozdravom a VĎAKOU  Mgr. Katarína Kmeťová, ZŠ s MŠ Trakovice.

            https://www.detskycin.sk/

            https://www.detskycin.sk/default/videoklip-nech-sa-dobre-deje-nam.html

          • Vianoce v škole - tradície Vianoc


            V týždni od 12.12. 2022 – 16.12.2022 sa žiaci ZŠ s MŠ Svinia, na prvom stupni (špeciálne triedy) zapojili do vianočnej aktivity – Vianoce v škole – tradície Vianoc.

            Žiaci, pod vedením svojich pani učiteliek vyrobili krásne vianočné ozdoby, ktorými  si vyzdobili či už triedy, alebo aj chodby našej školy. Starší žiaci vyrobili vianočnú ikebanu, či napiekli  papierové perníky. Koniec týždňa sme si spríjemnili aj vianočnou hudbou a posedením, pri teplom čaji a vianočných oplátkach.

            Všetkým prajeme krásne, pokojné a požehnané Vianoce.

          • Mikuláš v škole


            6. decembra 2022 neobišiel Mikuláš ani našu školu. V réžii našich deviatakov potešil sladkosťami žiakov materskej aj základnej školy. Deti sa Mikulášovi poďakovali množstvom básničiek a pesničiek. Keďže máme na škole len dobré deti, Mikuláš tentokrát nepotreboval čerta a ako výpomoc mu stačili anjeli. 

          • OZNAM - Školská jedáleň

            Vážení rodičia, vedúca školskej jedálne vám oznamuje, že stravné za mesiac január 2023 je potrebné uhradiť do 15.12.2022. Platby prijaté po tomto dátume vám budú vrátené a žiak v mesiaci január 2023 nebude mať na stravu nárok.

            Ďakujeme za pochopenie a ústretovosť.