• Hviezdoslavov Kubín - školské kolo


            Dňa 15.2.2024 sa uskutočnilo v priestoroch našej základnej školy školské kolo súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy pod názvom Hviezdoslavov Kubín. Zúčastnili sa ho žiaci 1. a 2.stupňa. Súťažilo sa v troch kategóriách. V prvej kategórii sa predstavili žiaci 2.a 4.ročníka, v druhej kategórii žiaci 5.a 6.ročníka a v tretej kategórii žiaci 7. a 9.ročníka. Ukážky boli naozaj rôznorodé a potešilo nás, že aj v súčasnej dobe majú deti naďalej záujem o umelecký prednes poézie a prózy.

            Na Okresnom kole v Prešove nás budú ďalej reprezentovať v prednese poézie Johanka Šoltésová (3.A) a Ema Kravcová (5.A) a v prednese prózy Lívia Baňasová (5.A) a Sára Kravcová (7.A).

            Držme im všetci palce!

          • Karnevalový kolotoč

            V piatok (2.2.2024) sa celá naša škola zapojila do karnevalového kolotoča. V jednotlivých triedach hrala hudba, súťažilo sa, panovala dobrá nálada a výborná atmosféra. Na druhom stupni sme najlepšie masky ocenili vecnými cenami, ktoré venovalo vedenie školy. Pizza Calábria vo Svinej  poskytla tri poukazy na pizzu podľa vlastného výberu najkreatívnejším tvorcom masiek.                  Ďakujeme.

          • Upozornenie pre stravníkov ŠJ Svinia

            Vážení rodičia,

            veľa stravníkov má nedoplatok z dôvodu neodhlasovania stravy. Každý stravník musí mať na svojom účte zálohu vo výške 30€. Preto vás upozorňujeme, aby ste uhradili potrebné finančné prostriedky na číslo účtu SK42 0200 0000 0016 3362 9153, (variabilný symbol: 09601) najneskôr do 09.02.2024. Uvedený poplatok je podmienkou pre poskytnutie stravovania, v opačnom prípade pozastavíme stravovanie Vášho dieťaťa.

            K dnešnému dňu boli niektoré platby uhradené na nesprávne číslo účtu, preto vám budú peniaze vrátené. Z toho dôvodu vás prosíme o kontrolu platby a preposlanie novej platby na správne číslo účtu uvedené v texte vyššie. 

            V prípade absencie dieťaťa na vyučovaní je rodič povinný dieťa zo stravy odhlásiť, inak je mu účtovaný poplatok za obed  v plnej výške (bez nároku na dotáciu). 

            Ďakujem vedúca ŠJ